Zbritje

Set aksesorësh për banjo Pumkin

Seti i aksesorëve për banjo me një ngjyrim fin, e ndërtuar në material cilësor me rafinime vijash precize në tërë sipërfaqen. Me hijeshinë që prezanton, ky set do të ndihmoj në ekspozimin ende më të bukur të sapunit, shamposë, brushave të dhëmbëve dhe furqës së tualetit.
Dimensioni / Kompozicioni: Set me 4 pjesë: 1x gotë për brusha dhëmbësh, 1x gotë për shampo të lëngshëm, 1x pjatë për sapun, 1x furqë tualeti.
NGJYRA: Portokall e mbylltë
MATERIALI: Qeramikë
UDHËZIMET E PËRDORIMIT: Të pastrohet me dorë
KUSHTET E KTHIMIT / GARANCION: Për këtë produkt pranohet reklamacion brenda 24 orëve pasi të pranoni porosinë.

3907489140920

19.00

40 ka sasi

Add to wishlist
BARKODI: 3907489140920 Kategorit: ,

Mundesitë e pagesave